Een heel eenvoudig bedrijf (op afstand) geleidt door een stichtingsbestuur [vrijwilligers] met als bezetting een combinatie van professionele medewerk(st)ers en enthousiaste vrijwillig(st)ers met behulp van adviseurs vakkundige vrijwilligers.

Bij ons gaat bijna niets verloren [buiten de fietssleutels die wij af en toe vinden, maar die komen uiteindelijk ook op de bestemde plaats], we leveren ook grondstoffen aan andere bedrijven!.

Zo gaat dat al 25 jaar en de recyclinglijn gaat nog steeds omhoog.
Door goed na te denken, innovatief te zijn en voortdurend kijkend naar de samenleving verbeteren wij ons nog steeds. Een logische zaak, een bedrijf werkend in deze branche moet goed draaien voor het verwezenlijken van de doelstellingen en midden in de samenleving staan.

Ons werkgebied ligt hoofdzakelijk in de Liemers en het Duitse grensgebied.
Met de gemeenten Montferland, Zevenaar en Rijnwaarden hebben wij een goed samenwerkingscontract met als gevolg dat in deze gemeenten dagelijkse inzamelroutes zijn vastgelegd bellen naar 0316 529232.
Op verzoek en in overleg met onze klanten werken wij ook buiten het werkgebied!

Alles [op basis van wetten en regels] wordt door ons ingezameld en verwerkt zowel voor particulieren als voor bedrijven.
Alles wat ingezameld wordt van een doosje boeken tot en met de inventaris van een bedrijf; het is allemaal mogelijk!
Copyright © 2012 Kringloopcentrum De Liemers Designed by Saratech
Over ons
Inschrijving K.v.K : 09068905  
Sinds 1983 zijn wij met een kleine cirkel van hergebruik begonnen met als 3 doelstellingen:
hergebruik, milieu en werkgelegenheid. Op basis van een eenvoudige rekensom:

Al de lasten worden afgetrokken van de baten en wat overblijft wordt ingezet voor investeringen [toekomst] en werkgelegenheid.